Начало За Нас Мениджмънт

Мениджмънт

 

 

 

 

Цвета Караиванова – Председател борда на директорите

 

 

Цвета Караиванова става председател на борда на директорите на Аркус Асет Мениджмънт от февруари 2014. От създаването на дружеството работи като инвестиционен анализатор.

 

Цвета Караиванова получава бакалавърската си степен по бизнес администрация със специализация финанси от Интердисциплинарен Център Херцлия, Израел и магистърска степен по мениджмънт от Университета на Лугано, Швейцария. Владее английски, италиански и иврит.

 

Цвета Караиванова е основател и член на борда на директорите на фондация „Либертарианство“. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Стефан Пеев – Изпълнителен директор

 

 

Стефан Пеев работи в дружеството от неговото създаване през 2012 г. като инвестиционен анализатор и портфейлен мениджър. През октомври 2013 г. заема поста Ръководител на звено „Управление на портфейли и консултации“ и от март 2014 е и изпълнителен директор на дружеството.

 

Стефан Пеев притежава бакалавърска степен по Бизнес администрация със специализация  Финанси от Интердисциплинарен център „Херцлия“, Израел, и магистърска степен по Банки и финанси от Университета в Лугано, Швейцария. През 2013 г. получава сертификат за инвестиционен консултант, издаден от Комисията за Финансов Надзор. Към момента е кандидат за второ ниво на CFA. Владее английски език и иврит.

 

Стефан Пеев е основател и член на борда на дирекорите на фондация „Либертарианство“.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Любомир Ламбрев - Член на борда на директорите


 

Любомир Иорданов Ламбрев е роден на 22.09.1979 г. в гр. Хасково. Бакалавър по финанси от СА „Д. А. Ценов“- гр. Свищов, сертифициран инвестиционен консултант от Комисията за финансов надзор.

 

В периода 2006-2010 г. е последователно дилър, ръководител отдел „Доверително управление“ и ръководител отдел „Управление на риска“ в ИП „Популярна каса-95“ АД. В периода 2008-2009 г. е финансов анализатор в  „Иновационен фонд  Д1“ АД и ръководител отдел „Управление на риска“ в УД „Съединение Асет Мениджмънт“ АД. В периода 2009-2010 г. е зам. директор на ФК „Популярна каса“ АД. В периода 2012-2013 г. е финансов анализатор в  „Атлас Финанс“ АД. От юли 2013 г. до март 2014 г. работи като ръководител звено „Управление на риска“ в УД „Аркус Асет Мениджмънт“ АД.